9. ve 10. Sınıflar Şube Öğretmenler Kurulu Toplantımız

Toplantımızda öğrencilerimizin deneme ve yazılı sonuçlarını detaylı bir şekilde analiz ettik. Öğrencilerimizin güçlü yönlerini öne çıkardık ve zayıf noktalarını desteklemek için yeni stratejiler geliştirdik.

Her bir öğrencinin bireysel gelişimini yakından takip etmek, onların eğitim yolculuğunda rehberlik etmek bizim önceliğimiz. Bu süreçte öğrencilerimizin başarıları için birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz!

Bu analizler, öğrencilerimizin gelecekteki başarıları için önemli bir adımı temsil ediyor. Onların potansiyellerini keşfetmeye ve onlara destek olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin geleceği için çalışmaya devam!

#Eğitim #Başarı #ÖğretmenlerKurulu #değerlendirme #analiz #meb

Nis

Okulumuzun spor sahaları, bir kez daha futbol tutkunlarını bir araya getiriyor! Futsal Bahar Turnuvası, büyük bir coşkuyla başladı ve öğrenciler arasındaki rekabet giderek kızışıyor. İlk iki haftanın heyecan verici maçları geride kaldı ve şimdi puan durumu ve gol krallığı gibi önemli istatistikler belirlenmeye başladı.

Futsal Bahar Turnuvası, gelecek haftalarda da aksiyon dolu maçlara ev sahipliği yapacak. Takımlar, finale ilerlemek için mücadele ederken, heyecan dolu anlar da peşlerinden gelecek. Takımınızı desteklemek için spor sahalarına gelmeyi unutmayın!

Spor etkinliklerimiz hakkında daha fazla bilgi için okulumuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Turnuva hakkındaki güncel bilgileri takip etmeye devam edin!

Nis

Bugün, öğrencilerin Pansiyon Eylem Planı doğrultusunda siber zorbalıkla başa çıkma konusunda bilinçlendirilmesi amacıyla önemli bir toplantı, okulun yurt bahçesinde gerçekleşti.

Gençler arasında giderek artan bir sorun haline gelen siber zorbalık konusunda bilgi paylaşımı ve farkındalık oluşturma hedefiyle düzenlenen bu etkinlik, rehber öğretmen Burak Koç'un koordinasyonunda gerçekleşti.   Yurt bahçesinde yapılan etkinlik, öğrencilere siber zorbalıkla mücadele konusunda açık havada ve daha rahat bir ortamda bilgi aktarımı imkanı sağladı.

Rehber öğretmen Burak Koç, toplantının açılış konuşmasını yaparak öğrencilere siber zorbalık konusunda bilinçlenme çağrısında bulundu. Koç, "Dijital dünyada güvende olmak, sadece teknik bilgi değil, aynı zamanda doğru tutum ve davranışlarla da mümkün olabilir. Bugün burada, sizlerle birlikte siber zorbalık konusunda neler yapabileceğimizi konuşmak için bulunuyoruz" dedi.   Gençlere dijital dünyada güvenli kalma ve siber zorbalıkla başa çıkma konusunda pratik ipuçları verdi. Öğrencilerin internet kullanımı sırasında dikkat etmeleri gereken noktalar hakkında bilgi verilirken, olası siber zorbalık durumlarında nasıl yardım alabilecekleri konusunda da bilgilendirme yapıldı.

Rehber öğretmen Burak Koç, toplantının sonunda öğrencilere siber zorbalıkla mücadelede daha bilinçli ve güçlü olmaları için teşviklerde bulundu ve katılımları için teşekkür etti.

Bu tür eğitim toplantılarının okul ortamında ve açık havada yapılmasının, gençlerin konuya daha fazla ilgi göstermelerine ve bilinçlenmelerine katkı sağladığı belirtiliyor.