Okulumuzda Futsal Bahar Turnuvası Heyecanı Devam Ediyor!

Okulumuzun spor sahaları, bir kez daha futbol tutkunlarını bir araya getiriyor! Futsal Bahar Turnuvası, büyük bir coşkuyla başladı ve öğrenciler arasındaki rekabet giderek kızışıyor. İlk iki haftanın heyecan verici maçları geride kaldı ve şimdi puan durumu ve gol krallığı gibi önemli istatistikler belirlenmeye başladı.

Futsal Bahar Turnuvası, gelecek haftalarda da aksiyon dolu maçlara ev sahipliği yapacak. Takımlar, finale ilerlemek için mücadele ederken, heyecan dolu anlar da peşlerinden gelecek. Takımınızı desteklemek için spor sahalarına gelmeyi unutmayın!

Spor etkinliklerimiz hakkında daha fazla bilgi için okulumuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Turnuva hakkındaki güncel bilgileri takip etmeye devam edin!

24-04-202424-04-202424-04-2024

Yayın: 24.04.2024 - Güncelleme: 24.04.2024 08:57 - Görüntülenme: 33