Etiket Sonuçları: turnuva

Nis

Okulumuzun spor sahaları, bir kez daha futbol tutkunlarını bir araya getiriyor! Futsal Bahar Turnuvası, büyük bir coşkuyla başladı ve öğrenciler arasındaki rekabet giderek kızışıyor. İlk iki haftanın heyecan verici maçları geride kaldı ve şimdi puan durumu ve gol krallığı gibi önemli istatistikler belirlenmeye başladı.

Futsal Bahar Turnuvası, gelecek haftalarda da aksiyon dolu maçlara ev sahipliği yapacak. Takımlar, finale ilerlemek için mücadele ederken, heyecan dolu anlar da peşlerinden gelecek. Takımınızı desteklemek için spor sahalarına gelmeyi unutmayın!

Spor etkinliklerimiz hakkında daha fazla bilgi için okulumuzun resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Turnuva hakkındaki güncel bilgileri takip etmeye devam edin!

Ara

Ardahan'da Eğitimin Niteliğini Arttırma Projesi kapsamında düzenlediğimiz Satranç Turnuvası geçen hafta tamamladı. Satranç Kulübü öğretmeni Ezgi Kalkan'ın koordinasyonuyla gerçekleşen turnuva, heyecan dolu anlara sahne oldu. Öğrencilerimiz, rekabet dolu bu mücadelede zihinsel yeteneklerini ortaya koyarken, eğlenceli anlar da yaşadı.

Satranç Turnuvası'nda,

10-B sınıfından Ali Baran Ballı Okul Birincisi

9-B sınıfından Birkan Kanbir Okul İkincisi

12-E sınıfından Ahmet Erdem Yıldız Okul Üçüncüsü

oldu.

Cuma günü gerçekleşen törende başarı belgelerini ve ödüllerini aldılar

Öğrencilerimizi tekrar tebrik ediyoruz

#SatrançTurnuvası #EğitimdeFarkYaratmak #ZihinselGelişim #SatrançKulübü

May

Sosyal etkinlikler kapsamında her yıl düzenlediğimiz futsal turnuvamız aşağıdaki fikstür ve kurallar ile 09.05.2023-22.05.2023 tarihleri arasında oynanacaktır. Turnuvaya katılım sağlayacak tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

İl Sosyal Etkinlikler Kurulu yıllık eylem planı kapsamında okulumuzdaki öğrencilerimiz arasında satranç turnuvası 13-17.03.2023 tarihlerinde oynanacak şekilde başlamıştır. Turnuvaya katılım sağlayan öğrencilerimize başarılariz. Turnuvanın yürütülmesinde emeği geçen Almanca öğretmenimiz Kubilay KENEŞ'e teşekkür ederiz.

Ock

İlimiz genelinde düzenlenen Dart Gençler(A) Okul Mahalli müsabakalarında kız ve erkek takımlarımız 3. oldu. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Eren KIZILAĞAÇ'ı tebrik eder, başarılarının daimi olmasını temenni ederiz.