ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi

Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan "Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi" projesi kapsamında, değerli velilerimize yönelik önemli bir eğitim düzenledik!

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenimiz Burak KOÇ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sergen ALKAN tarafından özenle hazırlanan bu eğitimde aile içi iletişimden internette yararlı uygulamalara kadar günlük hayatımızı yakından ilgilendiren konuları ele aldık.

Eğitime katılım sağlayan tüm velilerimize ve eğitimde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Unutmayın, güvenli internet kullanımı hepimizin sorumluluğunda!

Hep Birlikte Daha İyi İnternete..!

Su Verimliliği Nedir?

“Sürdürülebilir refahın temini, sağlıklı ve kaliteli yaşam standartlarının korunması ve gelecek nesillere gururlu bir miras bırakabilmek adına Su kaynaklarımızda “sıfır kayıp” ilkesiyle, “Aynı Faydanın Daha Az Su ile Sağlanması” ya da “Aynı Miktar Su ile Daha Fazla Fayda Sağlanması” demektir. Detaylı bilgi için sizde https://www.suverimliligi.gov.tr sitesini takip edebilirsiniz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününde bizde Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi olarak Edebiyat Öğretmenimiz Emine YAĞCI, Tarih Öğretmenimiz Nevin KARTAL ve Müzik Öğretmenimiz Cemre KALYON'un hazırlamış olduğu programla şehitlerimzi andık.

Öğretmenlerimize ve programda yer alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Pansiyon binamızda farklı günlerde afet ve acil durum tatbikatları yapıldı. 01.03.2024 tarihinde deprem tatbikatı daha sonra 07.03.2024 tarihinde yangın tatbikatları okulumuzun Sivil Savunma Kulübü öğretmeni Mahmut KARABACAK liderliğinde nöbetçi belletmenlerin yardımlarıyla tamamlandı.