Liselerde Bilim Uygulamaları(LBU) Programı

Liselerde Bilim Uygulamaları Programı

Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan Liselerde Bilim Uygulamaları(LBU)

Fen liseleri ve merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu liselerinde öğrenim gören öğrencilerin; bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda, bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik çalışmalara altyapı oluşturacak becerilerinin geliştirilmesine ve farkındalık düzeylerinin artırılmasına yönelik konferans, panel, seminer, sempozyum, forum vb. türlerde bilimsel toplantılar düzenlenmesi ve uygulamalı bilim çalışmalarının gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Okulumuzda LBU programı için bir komisyon oluşturularak panel düzenlenmesi için çalışmalar başlatılmıştır. Bu süreçte emek veren tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

16-12-2023

Yayın: 16.12.2023 - Güncelleme: 16.12.2023 11:16 - Görüntülenme: 407