ARDAHAN / MERKEZ - Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: dil

Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi

İl Millî Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülmekte olan "Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi" projesi kapsamında, değerli velilerimize yönelik önemli bir eğitim düzenledik!

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmenimiz Burak KOÇ ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sergen ALKAN tarafından özenle hazırlanan bu eğitimde aile içi iletişimden internette yararlı uygulamalara kadar günlük hayatımızı yakından ilgilendiren konuları ele aldık.

Eğitime katılım sağlayan tüm velilerimize ve eğitimde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Unutmayın, güvenli internet kullanımı hepimizin sorumluluğunda!

Hep Birlikte Daha İyi İnternete..!

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında geçtiğimiz günlerde çalışmalarını tamamladığımız Safahat Okumaları faaliyeti doğrultusunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Emine YAĞCI, okul panomuzu sözlük çalışmaları ile renklendirip öğrencilerimizin ilgisini çekecek şekilde düzenledi.

Bu çalışmayla öğrencilerimiz Mehmet Akif ERSOY'u anlama, eserini daha da derinden inceleme fırsatı buldu.

Dilimizin Zenginliklerini öğrenmeye devam ediyoruz...

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Emine YAĞCI'ya ve emek veren tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Okullar yaz tatiline girdiğinden beri okulumuzun iç ve dış durumunu daha da iyi hale getirmek amacıyla devletimizin ilgili tüm kurumlarının da desteğiyle başlatılan okul bakım ve yenileme çalışmalarının durumu hakkında bilgi edinmek amacıyla İl Özel İdare Genel Sekreteri Sayın Murat Bilal EMİN ve İl Millî Eğitim Müdürü Yardımcısı Sayın Akın KOÇ okulumuzu ziyaret ettiler. Bakım ve yenileme çalışmalarında aktif olarak süreci yürüten Okul Müdürümüz Ö. Faruk KRAL ve ilgili birimlerdeki ustalarımız süreç hakkında bilgi aktardılar.