Dönem Sonu Etkinlikleri: Ardahan Valisi Sayın Hayrettin ÇİÇEK Konuğumuz

Ardahan Yunusu Emre Anadolu Lisesi Öğrencilerine Özel Tecrübe Paylaşımı Etkinliği!

Ardahan Yunusu Emre Anadolu Lisesi olarak bu yıl ilk kez düzenlediğimiz "Dönem Sonu Faaliyet Haftası" kapsamında öğrencilerimize unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyoruz! Millî Eğitim Bakanlığı'nın desteklediği bu özel haftada, öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve onlara ilham vermek amacıyla bir dizi etkinlik düzenliyoruz.

Tarih: 15 Ocak 2024 ⏰ Saat: 13.00 Yer: Okul Konferans Salonu

Tecrübe Paylaşımı Etkinliği Nedir?

Bu özel günümüzde, Ardahan Valimiz Sayın Hayrettin ÇİÇEK, kendi kariyerinden edindiği tecrübeleri öğrencilerimizle paylaşacak. Sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılmalarını teşvik etmek adına düzenlenen bu etkinlik, öğrencilerimize yeni ufuklar açacak ve onlara kariyer yolculuklarında rehberlik edecek.

Etkinlik Programı:

13.00 - 13.10: Açılış

13.10 - 14.30: Tecrübe Paylaşımı (Sayın Hayrettin ÇİÇEK ile)

14.30 - 15.00: Çay ve Sohbet

Bu özel etkinlik, öğrencilerimizin sadece derslerde değil, aynı zamanda hayatın içinde de başarılı bireyler olmalarını hedefliyor. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimizi etkinliğimize davet ediyor, birlikte öğrenmeye ve paylaşmaya bekliyoruz!

#TecrübePaylaşımı #ArdahanYunusuEmreAL #EğitimdeDeğişim #MotivasyonArtırma

Bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz!

Yayın: 13.01.2024 - Güncelleme: 13.01.2024 15:58 - Görüntülenme: 314