Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi Öğrencileri, "Water for the Future" E-Twinning Projesiyle Su Bilincini Arttırdı

Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri, "Water for the Future" adlı E-Twinning projesi kapsamında suyun önemini vurgulamak ve küresel ölçekte su kaynaklarının sürdürülebilirliğine dikkat çekmek amacıyla bir proje yürüttü. Bu proje, okul öğretmeni Tülay Zeray'in liderliğinde gerçekleştirildi ve 11 ortağı bulunmaktadır.

Ardahan'ın su kaynaklarının korunması ve etkin kullanımıyla ilgili olarak E-Twinning projesi çerçevesinde yürütülen bu çalışma, farklı ülkelerden gelen öğrenciler arasında suya olan duyarlılığın artmasını ve küresel çapta su bilincinin güçlenmesini hedefliyor. Öğrenciler, uluslararası iş birliği ve kültürel alışveriş yoluyla çevre koruma konularında daha geniş bir perspektif kazanıyorlar.

E-Twinning projesi kapsamında yürütülen "Water for the Future" çalışmasının, uluslararası iş birliğinin gücünü ve küresel çapta çevre bilincini arttırma potansiyelini gösteriyor

Yayın: 09.05.2024 - Güncelleme: 09.05.2024 23:27 - Görüntülenme: 58