ANSWER THE QUESTIONS COMPLETE THE TASKS AND TAKE THE BIGGEST AWARD

Sevgili Yunus Emre Anadolu Lisesi Öğrencileri Okulumuz Yepyeni Bir Etkinlikle Karşınızda

Actionbound uygulaması ile hem öğreneceksiniz hem eğleneceksiniz hem de kazanacaksınız.

Nasıl mı?

1) Öncelikle ister telefonunuza ister tabletinize Appstore ya da Google Play uygulamasından Actionbound uygulamasını indirmeniz gerekiyor.

2) 17.10.2018 tarihinde Okulumuz İncilizce Öğretmeni Sümeyye YILMAZ´dan alacağınız QR kodu uygulamaya okutturup oyuna başlayabilirsiniz.

3) Oyunun içeriği şu şekildedir;

a) Öncelikle karşınıza çıkan soruyu cevaplayıp diğer göreve geçebilirsiniz.

b) Son soru cevaplandıktan sonra verdiğiniz cevaplar Sümeyye Hanım´ın sistemine düşmektedir.

c) Tüm soruları doğru cevap veren ve ilk bitiren üç kişi yarışmayı kazanacaktır. (Ödüllerin içeriği süprizdir :) )

4) Katılmak isteyen öğrenciler isimlerini 15-16.10.2018 tarihlerinde Sümeyye Hanım´a yazdırmaları gerekmektedir.

Hepinize iyi eğlenceler...

15-10-2018